Opinii cursanti

Da, recomad cu caldura parcurgerea acestui curs pentru iubitorii de sporturi nautice si nu numai. Poti ajunge sa petreci cu prietenii si familia vacante de neuitat, iesite din tiparul arhiobisnuit: mancare, dormit in hotel, baie in piscina si retur. Poti ramane cu ceva ce este cu adevarta important in viata: amintiri de neuitat si prieteni adevarati.

As vrea sa va multumesc pentru experienta deosebita pe care ne-ati oferit-o in timpul practicii pe mare. A fost o combinatie savuroasa de cunostinte tehnice, incredere si voie buna.

Un exemplu de scoala moderna care poate sa fie aplicat in orice domeniu. Totul este posibil atunci cand exista pasiune.

 

  Am o noua pasiune.... iubesc yachtingul !
  La 20 de ani pilotam planoare si avioane
  La 40 de ani pilotam masini de curse
  Nu am mai avut rabdare si am început sa vreau sa ”pilotez” ambarcatiuni.
  La Setsail am nimerit in cel mai bun loc. Experiena, placere dar mai mult decât orice, PASIUNE. Asta am întâlnit în 4 saƒptamâni de curs si 24 de ore de practica pe mare. Nu mi-am imaginat ca odata terminat acest curs sa simt permanent nevoia de a ma reîntoarce cât mai curând pe mare.
 

Mie mi-a placut! Mai vreau o data! :) Tine-ti-o tot asa! Este un curs modern, interactiv si bine structurat avand in vedere cantitatea enorma de informatii ce trebuie prezentate in 4 saptamani a cate 3 ore. As vrea sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si colegii mei!

Unul dintre cele mai frumoase cursuri pe care le-am urmat. Practica pe mare, noaptea, a fost un moment epic, de povestit!

Experianta a 24 de ore pe mare a facut toti banii si partea teoretica a fost bonus! Am savurat acest curs pe deplin.

A fost bestial in expeditie. Am invatat multe si ne-am distrat. Am avut de toate , soare , mare de forta 3 ..... super! Skipperul Sorin Drugan ne-a dat multa incredere si doar ne-a asistat discret. Bravo SetSail si multumesc!

As vrea sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si colegii mei. A fost o experienta incredibil de frumoasa si neasteptata. Am intrat in acest curs fara sa imi doresc foarte tare sa navig pe mare, mai mult pentru a-mi completa cultura generala la un capitol pe care nu aveam cum sa il acopar altfel si m-am trezit intr-o lume din care incep sa ma molipsesc. Va felicit pentru tot ce ati creat in jurul acesti curs, pentru echipa remarcabila care va ajuta in ceea ce faceti si pentru experienta pe care o aveti! Astept cu nerabdare o noua experienta.

Opinia mea este ca faceti o treaba foarte buna, formati o echipa profesionista si consider ca sunteti foarte competitivi, am fost incantat sa particip la acest curs. Cu siguranta sunt aspecte care pot fi imbunatatite, dar este vorba doar despre detalii. Ca sa fiu putin mai explicit mi-a placut atat de mult cursul incat la intoarcerea din practica mi s-a facut rau de uscat!

A fost foarte atractiv cursul si am venit cu mare placere la majoritatea materiilor. M-am simtit ca si cum cineva mi-a ghicit visele si vrea sa mi le implineasca ( o spun deoarece m-am inscris in ultimul moment la curs afland de scoala de la un bun prieten si nu am regretat nici o clipa). Multumesc scolii SETSAIL pentru ca m-a introdus in lumea minunata a navigatiei!

Daca in momentul in care am aflat de cursul vostru, nu eram convins ca vreau sa fac asta cu adevarat, acum sunt nerabdator sa pornim impreuna in sesiunile de practica si poate chiar in croaziere. Va multumesc!

Cursul a fost interesant si a meritat sa-l fac. Practica a fost deosebita. Mi-ar fi placut sa fim pusi la "munca" mai mult (traseul mai complex, mai mult accent pe navigatie si mai multe volte). Organizarea intregului curs a fost foarte buna. Eu personal sunt foarte multumit

A fost un curs destul de interesant unde am cunoscut oameni destul de faini. Mi-a placut si o sa-l recomand cu placere!

O multime de informatii noi, excelent prezentate, profesori excelenti, recomand!

Come to SETSAIL or ... lose a lifetime expirience!

Astept cu nerabdare practica!!!

Cantitatea de informatii acopera probabil tot necesarul de cunostinte. Organizarea foarte buna, profesorii OK.

Urez "Vant din pupa" tuturor instructorilor, colegilor si colaboratorilor lor!

Am descoperit o pasiune pe care nu credeam ca o am.

SETSAIL = PROFESIONALISM + COMUNICARE + EFICIENTA

Atitudine pozitiva si implicare maxima in a transmite cursantiilor viata si placerile vietii pe mare cu nave mari si de agrement!

Un curs intens, bine structurat, cu foarte multa informatii. Il recomand cu caldura oracrui aspirant de permis categoriile C, D si S. Cu siguranta il voi recomanda prietenilor!

Curs foarte interesant cu multa teorie. As recomanda mai multe exemple practice dincolo de teoria care este furnizata in suportul de curs. O nota foarte mare pentru Ovidiu Drugan care a lasat teoria la o parte si ne-a explixcat practic ce si cum trebuie sa facem la manevra navei cu vele.

Mai vreau sa merg cu barca cu voi!

Vineri 14 iunie am navigat alaturi de Sorin Drugan pentru prima data in viata si ,pot sa spun ca, a fost o experienta magica; am avut vant bun, valuri moderate si putina furtuna, ceea ce ne-a dus catre o viteza de 8 noduri, cu nava bandand puternic. Asa am trecut noaptea iar a doua zi ne-am jucat facand volte si urmarind Bricul Mircea.