Journey maps

A Skipper's Journey

SetSail Experience

Singur in jurul lumii

Singur in jurul lumii

ON BOARD

BLOG

PRIMUL PAS - CURSURI C/D/S

Nivel: Începator 
Experienta prealabila: -
Rezultat: Brevet clasa C + D / S * 
Cost: 500 eur + tva Sailing / 270 eur + tva Motor
Info suplimentare:
     - Curs sailing Bucuresti
     - Curs sailing intensiv Limanu, Constanta
     - Curs motor Snagov

 

* Brevet = Certificat de conducator de ambarcatiuni de agrement lungime maxim 20 m - clasa D (ape interioare, Dunare, Delta) si clasa C (costier 6 mile marine) + specializare S (sailing - vele) - ICC (International Competence Certificate) 

EXPEDITII SCOALA & REGATTE

Felicitari ai absolvit scoala SetSail! De acum este timpul sa-ti construiesti experienta pe mare: Mile marine sub chila! Avem cateva programe de continuitate concepute special pentru tine:

EXPEDITII SCOALA:
INSULELE CYCLADES - o saptamana Grecia, 6 insule vizitate

CARNAVAL LA VENETIA - navigatie pe marea Adriatica

REGATTE:
REGATTE 1 SEZON - 8 events, 2 campionate, 40+ veliere
CORPORATE TB- 16+ pers, 2+ veliere, regatte ad-hoc

NEXT STEP

Deja ai adunat ceva mile marine sub chila. E clar ca yachtingul nu este doar o pasiune trecatoare. Atunci te invitam sa faci urmatorul pas.

RADIO GMDSS/LRC - cursul radio trateaza in detaliu domeniul comunicatiilor VHF maritime
FLEET TRAINING - participa la Expeditiile Cyclades pe o "barca prietena", in cadrul Flotei SetSail
CATAMARAN TRAINING - 4 zile de training intensiv in care vei afla diferentele dintre un catamaran si un monohull, la manevrarea cu motor, cu vele, la acostari sau ancorari

TRAINING OF SKIPPERS - module de perfectionare skipperi: spinnaker/gennaker training, ancorari, fine tuning vele, manevra de om la apa cu vele etc. 

 

SAILING LA MAREA NEAGRA

Intra in comunitate. Black Sea Skippers Club te asteapta si poti participa la toate programele noastre de la Marea Neagra pentru acumula experienta practica. Marea Neagra este recunoscuta drept o mare dificila, dar un proverb englez spune: "A smooth sea never made a skilled sailor!"
 

SAILING 99 - program de practica marinareasca suplimentara si familiarizarea prietenilor skipperilor cu navigatia, 1/2 zi.
BALCIK pe calea apelor - expeditia noastra nautica clasica, de 100 mile marine dus-intors. 2-3 zile.
SAILING BULGARIA - Balcik, Albena, Varna, Dinevi, Nessebar, Burgas, Sozopol sau Tzarevo sunt tot atatea porturi de agrement ofertante. 6-7 zile.

BAREBOAT CHARTER

Bareboat charter inseamna libertatea absoluta. Inchirierea ambarcatiunii fara skipper/echipaj. Tu vei fi capitanul ambarcatiunii, iar prietenii tai - echipajul. Tu decizi care este urmatoare destinatie, cand pleci, unde si cum vei arunca ancora. 

BAREBOAT LIMANU - da, avem totala incredere in tine si iti vom pune la dispozitie una din ambarcatiunile noastre sa navighezi pe litoralul romanesc. 

BAREBOAT BALCIK - poti inchiria o barca de la noi fara skipper si poti vizita Balcikul sau orice alta marina din Bulgaria. Fair Winds!

BAREBOAT WORLDWIDE - si aici putem sa te ajutam. Spune-ne perioada dorita si marimea ambarcatiunii. Daca ai ales una din ofertele noastre, te vom ajuta in continuare in relatia cu firma de charter. 

URMATORUL NIVEL

Acum nu mai vorbim de urmatorul pas, ci de urmatorul nivel. Au trecut mai mult de 2 ani de cand ai obtinut brevetul C+D/S. Daca esti interesat de clasele B/A inseamna ca nu ai tinut brevetul doar in buzunar. Foarte bine!

CLASA B - cursul te pregateste pentru navigatia off-shore - 24 mile marine in larg. La cunostiintele de baza se adauga studiul aprofundat al Legislatiei, PSI, Salvarea pe Mare, Manevra navei in conditii speciale. 

SKIPPER SETSAIL - dupa ce ai obtinut brevetul de skipper clasa B poti conduce ambarcatiunile noastre ca si Skipper SetSail la evenimente corporate, chartere cu skipper sau chiar regatte.

TRAVERSADA OCEAN - traversarea Atlanticului inflacareaza imaginatia multor pasionati de yachting. Nu numai ca este foarte posbili, dar e si probabil. Noi iti povestim cum a fost propria experienta.

CLASA A ALL ZONE - Navigare fara limita de mal. Poti traversa mari si oceane in calitate de capitan de ambarcatiune de agrement.