Motto: Keep on Sailing!

Bine ai venit la bord! Scoala de navigaitie SetSail te invata cum sa it dezvoltati abilitatea si increderea pana la un nivel la care vei putea sa iti indeplinesti aspiratiile "marine".


Expeditii scoala
Absolventi
Activitate curenta
Program reduceri

De ce Setsail?

 

Este o scoala nascuta din pasinue pentru navigatie care a devenit in scurt timp numarul 1 Romania, iar in prezent are cel mai mare numar de absolventi din Romania.
 

Instructorii cu multa experienta in domeniul predat, dar si yachtmeni pasionati (adevrati lupi de mare), transforma orele de curs in experiente captivante si de neuitat.

 

Fie ca abia ai luat contact cu lumea navigatiei sau ca deja esti familiar cu aceasta, Scoala de navigatie SetSail te invata cum sa iti dezvolti abilitatile si increderea pana la un nivel la care vei putea sa iti implinesti aspiratiile "marine".

Daca esti absolut novice in lumea nautica, daca deja cunosti teoria de acasa sau daca ai experienta pe mare, cu noi vei putea  sa iti pui in practica cunostintele si sa stapanesti arta navigatiei pentru a deveni un Skipper de incredere.

SetSail ofera cursuri de navigatie profesioniste complete, pentru obtinerea tuturor categoriilor de permise de barca. Suntem o scoala de yachting de top, printre cei mai buni furnizori de cursuri pentru skipperi si capitani de vas din Romania. Avem traineri experti in domeniu si cea mai mare flota de profil de la Marea Neagra. Daca vrei sa-ti urmezi visul si pasiunea din copilarie si sa devii cu adevarat liber, in mijlocul apei, ai ajuns in locul potrivit! Obtinerea permisului de ambarcatiune este doar primul pas: te asteapta aventuri incredibile, in tara sau in strainatate, alaturi de una dintre cele mai numeroase si solide comunitati!

 

Tipuri de curs permis barca oferite de SetSail

 

Oferta noastra de cursuri pentru permisul barcii include nu mai putin de 6 astfel de training-uri, in functie de carnetul de barca pe care doresti sa-l obtii, dar si de experienta ta prealabila, dupa cum urmeaza:

 

  • Cursuri de navigatie C, D, S online - pentru incepatori, in vederea obtinerii clasei C - navigatie maritima costiera, D - pe ape interioare (Delta, Dunare), S - navigatie cu vele; includ 3 saptamani de teorie si 3 zile de practica, in vederea obtinerii permisului de ambarcatiune;
  • Cursuri de yachting intensive C, D, S (incepatori) - se intind pe 4 zile, la Limanu (Mangalia), de dimineata pana seara, inclusiv cursuri de barca de noapte, urmate de proba practica/testare;
  • Cursuri C, D motor (incepatori) - cursuri pentru capitan de vas, durata 4 zile, din care 3 online si o zi de practica pe lacul Snagov (inclusiv proba cu reprezentantul Autoritatii Navale Romane);
  • Voucher cursuri navigatie C, D, S vele (incepatori) - ofera cadou acest training unui membru al familiei sau apropiat pasionat de libertate, senzatii noi si independenta si deschide-i drumul catre un nou stil de viata;
  • Curs radio maritim (incepatori, medii) - in vederea obtinerii certificatului de operator radio, necesar pentru inchirierea de ambarcatiuni in Romania, Grecia, Turcia, Croatia etc.;
  • Curs ambarcatiuni clasa B, A (medii, avansati) - in vederea obtinerii permisului de barca pentru clasa B - navigatie pana la 24 de mile marine de tarm si clasa A - navigatie all zone.

 

Cursurile de skipper - mai mult decat obtinerea carnetului de barca

 

Cursurile de skipper pe care le oferim clientilor, pentru obtinerea carnetului de barca, reprezinta doar o parte a misiunii noastre. La SetSail, scopul final este sa formam o comunitate cat mai mare, din toti pasionatii de navigatie din Romania, alaturi de care sa traim stilul de viata care ne caracterizeaza. La bordul unei ambarcatiuni, in mijlocul apei, ne simtim cei mai liberi, fara constrangeri, fie ca alegem sa ne bucuram de liniste, valuri line si de soarele de deasupra capului, fie ca alergam dupa adrenalina, aventura si viteza.

 

Permisul de barca nu este un scop in sine, ci numai mijlocul prin care ajungi skipper si iti poti rescrie viitorul, dupa propriile reguli. Te asteptam in comunitatea SetSail, unde libertatea si aventura sunt valori de top, insa nimic nu este mai important decat siguranta. Devino skipper in trei pasi (inscriere -> cursuri de navigatie -> permis de ambarcatiune) si bucura-te de experiente nautice de neuitat alaturi de noi, in Romania sau in ape straine. Keep on sailing!

 

 

Echipa SetSail:

  CEO SetSail
 Corina Cobianu Drugan a studiat Relatii Publice si Comunicare la Universitatea Bucuresti. Din anul 2009 este membru fondator si Director al Scolii SetSail. A facut inot de performanta, a fost model de top si apoi a lucrat in publicitate. Dar atractia yachting-ului  a fost mai puternica, in prezent participa la toate regatele din Romania si este dedicata 100% scolii de navigatie. 
 

 Coordonator Programe
 Paula Drugan a schimbat aripile, renuntand la jobul de stewardesa, pe vele. S-a alaturat scolii SetSail in anul 2014 implicandu-se tot mai mult in organizarea si coordonarea progamelor scolii. Pana in prezent activitatea scolii s-a diversificat substantial agenda sezoanelor fiind plina inca din anul precedent. 
 

 

Instructor Practica     

Sorin Drugan este unul dintre navigatorii cei mai experimentati din Romania, cu peste 30 de ani de navigatie pe mari si oceane. Din anul 2009 este membru fondator responsabil cu Programul de practica al Scolii SetSail. A traversat in iarna 2018-2019 Oceanul Atlantic in solitar cu ambarcatiunea scoala Aiax.