Cursuri ONLINE LIVE SetSail

Next online remote SetSail classes for season 2021.


AHOY SKIPPERS,
 

În această perioadă în care trebuie respectată distanțarea socială, deviza SAFETY FIRST care stă la baza tuturor acțiunilor SetSail este mai importantă că niciodată. 

Școală noastră vă propune în această toamna cursuri ONLINE LIVE pe ZOOM.  

Vă așteptăm la bord! 

Echipa SetSail
 

 

>> urmatoarele cursuri de SAILING ONLINE LIVE le puteti consulta aici:
sezon 2021 
Detalii...

 

 

 

FEEDBACK CURSURI ONLINE SETSAIL:

"A fost primul curs online la care am participat. Aveam idei preconcepute, considerand formatul foarte restrictiv, dar am fost surprins de posibilitatile avute la indemana in ce priveste suportul de curs (slide-uri power point, imagini video, desene in paint accesare pagini web), cat si de flexibilitatea modului de lucru si a formatului de interactiune ales de catre organizatorul cursului (posibilitatea de a "ridica mana" pentru a raspunde, de a adresa intrebari in format video si/sau audio. Cursul a fost foarte cuprinzator, la care au adaugat in format electronic si materiale de studiu"
 
 
"Cursuri bine facute, totul clar si instructori pregatiti"
 
 
"Sunteți o echipă de marinari pasionați, plini de viată și energici, ce depun un efort continuu de îmbunătățire a cunoștințelor și aptitudinilor unui student de la inițierea în navigație până la titlul de căpitan al unei ambarcațiuni de agrement. Efortul vostru este răsplătit prin creșterea continuă a comunității de sailing din România. Vă felicit pentru asta și vă mulțumesc!"
 
 
"Cursul a fost bine structurat, iar numeroasele exemple prezentate si dezbatute in cadrul cursului au fost de ajutor. Asa cum suntem obisnuiti pana acum de echipa SetSail, si de aceasta data, atat conducerea prin modul de organizare a cursului cat si instructorii prin modul de abordare, au creat conditiile optime pentru insusirea materiei de curs.
Multumesc echipei SetSail."
 
INSCRIERI: office@setsail.ro