Cursuri ONLINE LIVE SetSail

Next online remote SetSail classes for season 2020.


AHOY SKIPPERS,
 
În această perioada de carantină, noi, navigatorii, chiar putem să privim și partea plină a paharului. Dacă rezistăm în casă aceste câteva săptămâni inseamana că suntem psihic pregătiți să traversăm orice ocean al lumii.
 
Un voiaj peste Atlantic durează 3-4 săptămâni cu un cruiser de 40 de picioare – 6 persoane la bord în 30 m2. Sorin Drugan a trecut cu Aiax-ul in 72 zile! Hai că se poate! #stamacasa acum și la vara ieșim pe apă cu siguranță și în siguranță.
 
Și că să facem mai plăcut statul acasă și să nu uităm cum este pe barcă, SetSail va propune un program de cursuri ONLINE - REMOTE LIVE.  
 
Hai să învățăm acum, cât stăm în casă, și la vara să NAVIGĂM!
 
Echipa SetSail 

 

>> urmatorul curs de SAILING ONLINE LIVE nivel incepator, categoriile C/D/S:
04 - 28 mai 2020 
Detalii...

 

 

>> urmatorul curs de MOTOR ONLINE LIVE nivel incepator, categoriile C/D/S:
27 - 30 aprilie 2020 
 Detalii...

 

 

>> urmatorul curs de RADIOcomunicatii maritime GMDSS/LRC - ONLINE LIVE:
IUNIE 2020 Detalii...

 

FEEDBACK CURSURI ONLINE SETSAIL:

"A fost primul curs online la care am participat. Aveam idei preconcepute, considerand formatul foarte restrictiv, dar am fost surprins de posibilitatile avute la indemana in ce priveste suportul de curs (slide-uri power point, imagini video, desene in paint accesare pagini web), cat si de flexibilitatea modului de lucru si a formatului de interactiune ales de catre organizatorul cursului (posibilitatea de a "ridica mana" pentru a raspunde, de a adresa intrebari in format video si/sau audio. Cursul a fost foarte cuprinzator, la care au adaugat in format electronic si materiale de studiu"
 
 
"Cursuri bine facute, totul clar si instructori pregatiti"
 
 
"Sunteți o echipă de marinari pasionați, plini de viată și energici, ce depun un efort continuu de îmbunătățire a cunoștințelor și aptitudinilor unui student de la inițierea în navigație până la titlul de căpitan al unei ambarcațiuni de agrement. Efortul vostru este răsplătit prin creșterea continuă a comunității de sailing din România. Vă felicit pentru asta și vă mulțumesc!"
 
 
"Cursul a fost bine structurat, iar numeroasele exemple prezentate si dezbatute in cadrul cursului au fost de ajutor. Asa cum suntem obisnuiti pana acum de echipa SetSail, si de aceasta data, atat conducerea prin modul de organizare a cursului cat si instructorii prin modul de abordare, au creat conditiile optime pentru insusirea materiei de curs.
Multumesc echipei SetSail."
 
INSCRIERI: office@setsail.ro