BALCIK pe calea apelor

Expeditia noastra nautica clasica, de 100 mile marine dus-intors - Limanu - Balcik - Limanu. 2-3 zile.


Un oras superb la Marea Neagra, la 45 mile marile de Mangalia, Balcik se bucura de o clima proprie, mediterraneana, constant cu cateva grade mai ridicata decat pe litoralul romanesc.

Plecarea in expeditie va fi in marina HarborLife Limanu, in seara de vineri, fiecare la ora la care scapa de la birou. Vom ciocni un pahar si vom sta la povesti marinaresti pana noaptea tarziu. Ne vom odihni apoi pe barci sau la hotel dupa preferinta.
 
 
Plecarea se va face din portul Limanu sambata dimineata la orele 9.00.
 
Traseul ne va purta pe langa impresionatul cap Kaliakra pe care il vom admira de la nivelul marii, la o distanta nu mai mare de cativa zeci de metri.
 
 
Sosirea este estimata sambata dupa-amiaza in marina Balcik.
 
 
Sambata seara ne vom distra la restaurantul "El Simpatico" din marina.
 
 
Duminica in jurul orei 8.00 dimineata este plecarea spre Mangalia unde se va ajunge probabil in jurul orelor 17.00-18.00.
 
Va invitam impreuna cu prietenii sau partenerii intrucat nu este o excursie rezervata exclusiv cursantilor SetSail.
 
Cost 650 ron/persoana (aprox 140 eur). Pretul include skipperul, apa plata si sandvisuri pentru drum. Cazarea la bordul velierelor noastre este inclusa in pret.
 
Cazare la unul dintre hotelurile din portul Balcik costa in jurul sumei de 60 ron/pers sau 120 ron/camera. Cazarea la hotelul marinei Limanu este de 90 ron/pers sau 180 ron/camera si va rezervam locul/camera la cerere.
 
Pentru grupuri de 2 sau mai multe persoane pretul va fi de 600 ron/persoana.
 

CALENDAR

GALERIE FOTO

FORMULAR DE INSCRIERE