Corporate Teambuilding

Istoric, marea a creeat legaturi interumane puternice, prietenii si echipaje unite, succesul in imblanzirea fortelor naturii si utilizarea lor in scop personal trezind sentimente nebanuite de incredere, unitate si comunicare.

Ne propunem sa imbunatatim rezultatele unei echipe, folosind cunostinte si aptitudini necesare in navigatia maritima.


SetSail, divizia events/teambuilding, colaboreaza cu specialisti pentru a oferi un serviciu complet, la standarde profesionale, adaptat cerintelor companiei dumneavoastra.

Putem crea impreuna programe distractive si educationale, astfel incat toata lumea sa aiba parte de un eveniment memorabil.

 

Evenimentele noastre de teambuilding se concentreaza pe comunicare si lucru in echipa. Asa cum un echipaj navigant este eficient folosind aceste atribute, la fel va fi si o echipa de business.Navigatia presupune adoptarea rapida a unor decizii corecte in conditii de stres, avand la dispozitie resurse limitate. Factorii determinanti de succes sunt dezvoltarea functionala a autoritatii, comunicarii, respectului reciproc, al increderii si muncii in echipa.

In conceperea evenimentelor noastre urmarim explorarea si imbunatatirea acestor abilitati. Credem ca, la fel ca marinarii, echipele de business trebuie sa identifice si sa rezolve eficient o situatie data. O plimbare cu un velier este asemanatoare cu un proiect de business. Ambele necesita o buna planificare, o comunicare excelenta si o implementare rapida si eficienta.

 

Unul dintre cele mai importante evenimente corporate este Corporate Regatta [http://www.corporatesailing.ro/] unde echipajele din companii se intrec pe apa intr-o competitie identica cu cea din Campionatul National de Yachting Offshore, cu comitet de arbitrii de cursa, clasament oficial, festivitate de premiere. 

Inscrieri la email valentin.oeru@gmail.com.