Regatte 'SetSail Yachting Teams'

SetSail va invita sa luati parte la toate regattele organizate in Romania in sezonul de yachting - 2 campionate - Romania Cup (6 events) + Campionatul National de Yachting Offshore (2 events), 8 competitii, 8 weekenduri pline de adrenalina, sailing si voie buna. COST: [1.000 eur/sezon/loc pe cruiser], [1.200 euro/sezon/loc pe racer], [150 eur/regatta/pers]


Una din intrebarile cele mai frecvente din partea cursantilor SetSail este cand pot participa la o competitie de yachting, ca echipaj de regatta.
 
Raspunsul proiectul Set Sail Yachting Teams – echipele SetSail pentru regattele din sezonul competitional. Conceptul este simplu te inscrii intr-un echipaj pe o ambarctiune si participi la toate regattele anuntate din sezon, in numar de 8.
 
Echipele sunt formate din cursanti SetSail, neprofesionisti. Provocarea este ca intr-un timp relativ scurt, echipele sa studieze, sa se antreneze, sa se sudeze si sa fie capabile de performanta in yachting.
 
Suntem convinsi ca la sfarsitul sezonului, oricare membru al echipelor SetSail ce a participat la regattele din sezonul competitional, va depasi cu mult competentele unui skipper de croaziera, unul din principalele obiective ale programului. Mizam pe faptul ca procesul de invatare se accelereaza exponential intr-un mediu competitiv, cu evolutii pozitive.
 
Programul este disponibil pentru orice pasionat de navigatie, indiferent de scoala de yachting urmata sau daca detine sau nu carnet.
 
Cost - 1.000 euro/persoana/sezon Cruiser sau 1.200 euro/persoana/sezon Racer- 16 zile de competitie, 8 petreceri, 7 festivitati de premiere, 8 weekenduri de neuitat, antrenamente teoretice si practice.
 
Inscrierile se fac prin formularul de contact sau email la office@setsail.ro.
 
Va asteptam la bord!
 
 
VIDEO REGATTA SETSAIL:https://www.youtube.com/watch?v=OCYKRsUgZ3Q

 

 

* * *

Termeni si conditii pentru participarea la regatte

 
1. Echipajul este obligat sa respecte legislatia romana in vigoare, regulamentele COLREG si ISAF.

2. Echipajul este obigat sa respecte deciziile skipper-ului pentru a mentine securitatea ambarcatiunii si a echipajului. 

3. Compania si skipper-ul sunt exonerati de orice raspundere pentru orice incidente la bordul ambarcatiunii care au ca rezultat accidentarea vreunuia dintre membrii echipajului.

4. Prin semnarea prezentului act, clientul declara in mod expres ca el insusi este apt medical pentru a urca la bordul navei, pentru a naviga si pentru a beneficia de serviciile ce fac obiectul prezentului act.

5. Cazarea pe ambarcatiune.Pe ambarcatiune se pot caza maxim 6 perosane in cele 3 cabine duble, pretul este de 50lei/persoana si include locul in cabina, lenjerie si curatenie.

6. Motorina.Pretul inscrierii la regatta include 2 ore de motor/regatta, restul orelor de motor se platesc cu 6 RON/ora.

7. Transferul ambarcatiunii in alta locatie:Ambarcatiunile stau in Marina Life Harbour,Limanu, daca regatta se desfasoara in alta locatie echipajul este obigat sa transfere ambarcatiunea prin una din urmatoarele modalitati:

  • Ambarcatiunea este transferata de minim 3 persoane din echipaj, una posesoare de brevet C si S, echipajul este obigat sa suporte costul motorinei pe care o foloseste.
  • Se angajaza un skipper agreat de SetSail care va fi platit de catre echipaj cu 50euro/transfer, de asemenea echipajul va suporta si costul cheiajului pentru o noapte-150lei si costul motorinei.

8. Participarea/Neparticiparea la regatte. Clientul achita pretul pentru participarea la 8 evenimente tip regatta din anul competitional urmator. Riscul neparticiparii la regatta din motive personale apartine clientului. Clientul nu va putea solicita reprogramarea pentru un eveniment asemanator viitor.

Suma achitata nu se diminueaza din motivele neparticiparii la evenimentele tip regatta inscrise in program

In caz de retragere din program, sumele achitate nu se ramburseaza si nici nu apare obligatia companiei de a le compensa cu alte programe/produse.

9. Alti participanti/Participanti ocazionali.In cazul in care, locurile disponibile pe o ambarcatiune nu se ocupa integral de catre clienti, Compania are dreptul sa inchirieze respectivele locuri la alti participanti ocazional ce vor participa la evenimentul tip regatta.

Participantii ocazionali datoreaza plata pentru acoperirea daunelor ambarcatiunii de la evenimentul respectiv.

10. Daune.

Echipajul este direct respunzator de orice daune aduse ambarcatiunii cat timp se afla la bord, cu exceptia celor datorate uzurii normale. Sunt in mod egal raspunzatori SI CLIENTII inscrisi pentru intregul program pe ambarcatiunea care a suferit daune CHIAR DACA NU AU PARTICIPAT LA EVENIMENTUL RESPECTIV.

Daunele se suporta de catre intreg echipajul, inclusiv skipperul, indiferent cine a produs dauna (skipper, client, participant ocazional).

Riscul nefolosirii barcii la urmatoarele regatte este suportat integral de catre client, respectiv echipaj, fara a putea solicita companiei sa-i puna la dispozitie o alta ambarcatiune.

Daunele mai mici de 3500 euro se remediaza direct de catre echipaj prin plata unor companii/terte persoane aprobate de SetSail si coordonati de skipperul SetSail. Pentru daune mai mari de 3500 euro se activeaza garantia de participare in conditiile pct 9.

Daunele produse la echipamentele/velele procurate de echipaj nu sunt imputabile membrilor echipajului, acestia suportand doar riscul nefolosintei lor.

SetSail ofera ambarcatiunea la regatte cu toate dotarile necesare pentru navigatie.

Daca sesizati probleme de uzura sau daune produse anterior urcarii dumneavoastra la bord va rugam sa le comunicati printr-un e-mail catre valentin.oeru@gmail.com sau andreea.cheroiu@gmail.com

11. GARANTIA de participare

Clientul declara ca a luat la cunostiinta de o garantie in valoare de 350 euro/pers pe care o datoreaza pentru orice dauna ce depaseste 3500 euro.

Suma de 350 euro/pers NU se consemneaza, dar SE ACHITA IN TERMEN DE 5 ZILE LUCRATOARE, de la data notificarii de catre companie. Pentru orice zi calendaristica de interziere se datoreaza 10 euro/zi.

Prin plata sumei de 350 euro, clientul este exonerat de raspundere cu privire la valoarea reparatiei sau profitul nerealizat al companiei.

Garantia se datoreaza chiar daca clientul nu a participat la evenimentul in care a survenit dauna.

Garantia se datoreaza integral in valoare de 350 euro/persoana, indiferent la momentul in care persoana s-a inscris in programul integral de regatte (ex. chiar daca inscrierea s-a efectuat la finalul lunii august fiind ramase doar 2 evenimente tip regatta).

Riscul nefolosirii barcii la urmatoarele regatte este suportat integral de catre client, faca a putea solicita companiei sa-i puna la dispozitie o alta ambarcatiune.

Dupa efectuarea reparatiei si darea in folosinta normala a ambarcatiunii echipajul are optiunea de a continua participarea la regatte, caz in care se reconstituie obligatia garantiei de 350 euro/pers.

12. Imbunatatiri si reglaje ale ambarcatiunii:

Daca echipajul doreste sa aduca orice fel de imbunatatiri ambarcatiunii, pe langa dotarile standard,  este obligat sa ceara acordul companiei printr-un e-mail catre valentin.oeru@gmail.com sau andreea.cheroiu@gmail.com. De asemenea este obligat sa suporte financiar aceste imbunatatiri.

Daca echipajul doreste sa regleze ambarcatiunea umbland la greementul acesteia este obligat sa ceara acordul companiei printr-un e-mail catre valentin.oeru@gmail.com sau andreea.cheroiu@gmail.com.

13. Antrenamente

Echipajul unei ambarcatiuni are posibilitatea sa efectueze antrenamente de regatte atunci cat ambarcatiunea este libera cu urmatoarele conditii:

  • sa se stranga minim skipperul + 5 membri de echipaj.
  • sa se achite costurile cu motorina si/sau curatenia

Antrenamentele se pot anula cu 24 ore in prealabil daca se programeaza un charter cu ambarcatiunea respectiva.

Se va organiza de catre companie un antrenament oficial inainte de inceperea programului de regatte, la care sunt invitate sa participe toate ambarcatiunile cu echipajele lor.

14. Pretul programului.Locul pe ambarcatiune costa 1000-1200 euro/persoana.

Plata se face pe baza facturii fiscal emise de catre compania SetSail dupa cum urmeaza:

  • 25% din suma in octombrie.
  • 25% din suma pana la jumatatea lunii ianuarie.
  • 50% din suma pana la jumatatea lunii mai.

Pentru intarzieri compania poate percepe penalitati, fara a depasi dobanda bancara +5%.