SITUATIE CORONAVIRUS


ACTUALIZARE SITUATIE CORONAVIRUS:

 

Toate avansurile se transforma in vouchere valorice + bonus asfel:
- avans 1450 ron + un bonus de 250 RON = 1700 ron
- avans early booking 950 RON + bonus 500 RON = 1450 ron
- avansurile pentru barci + bonus 500 ron

 

Vouchere sunt generale si se pot folosi la oricare din expeditiile SetSail de peste hotare [si care nu se contramandeaza din motive de forta majora]. Voucherele au termen de valabilitate nelimitat.

In ceea ce priveste zborurile, RYANAIR si AGEAN au anuntat deocamdata reprogramarea gratuita. Datele de reprogramare recomandate pentru Cyclades XXI - 23 octombrie zbor Bucuresti - Atena / 31 octombrie zbor Atena - Bucuresti.

 

Atentie! La Ryanair se taxeaza "diferenta de fair" iar daca pretul pentru toamna nu e redus vi se va cere o diferenta - actualmente 60 eur.

 

SITUATIE CORONAVIRUS:

Azi, 11 martie 2020, expeditia Cyclades XXI se desfasoara conform planului. Urmarim evolutia coronavirusului in raport cu Romania-Grecia in zilele ce urmeaza.  

Daca vom fi nevoiti sa amanam/anulam programul din motivul coronavirus - optiune personala sau instiutionala - banii de avans achitati nu se pierd ci se pot folosi la orice expeditie urmatoare.

Mai mult in caz de reprogramare/anulare expeditie pe motive institutionale (blocare granite/carantina turisti Grecia) vom acorda bonus-urI valorice astfel:

- avans 1450 ron  + un bonus de 250 RON = 1700 ron

- avans early booking 950 RON  + bonus 500 RON = 1450 ron

de folosit pentru expeditiile urmatoare.