SetSail Experience

SetSail NauticSchool lanseaza la inceputul anului 2020 un program dedicat absolvenților școlii noastre care își doresc mai mult - mai multă informație, mai multă navigație, mai multă experiență. 


Set Sail Experience


Set Sail NauticSchool a lansat la inceputul anului 2020 un program dedicat absolvenților care își doresc mai mult - mai multă informație, mai multă navigație, mai multă experiență. 

Programul Set Sail Experience isi propune sa extinda orizonturile teoretice si practice ale cursantilor Set Sail, suplimentar fata de programa de curs. 

Vom organiza workshopuri tematice in Bucuresti (in numar de 8-10) prin care ne dorim sa atingem subiecte practice privind navigatia cu vele. iata numai cateva subiecte la care ne-am gandit, dar lista ramane deschisa sugestiilor boastre tematici enumeram: ☀️ Charter-a-boat de la A la Z.  ☀️ Ce insemna un skipper de charter?  ☀️  Înregistrarea unei barci - how to. ANR, FISC, ANCOM, MARINA, SANTIER  ☀️ Renovare barcă. Mentenanta. Costuri, poceduri. ☀️ Business-ul de charter: oportunități, provocări și riscuri.  ☀️ Pregatirea barcii si a echipajului de traversada ocean ☀️ Safety first. Elemente de siguranta la bord.  Pret pe workshop 120 ron/pers.

De asemenea vom organiza evenimente de sailing si petreceri la baza noastra Set Sail BBQ Point Limanu - https://goo.gl/maps/xCzaoeiKd6vJQWH79 - unde membrii Set Sail Experience vor avea prioritate la participare.  
 


 

250 eur +TVA/an

✔️ participare gratuita workshop-uri
✔️ doua cupoane valorice de 50 eur pentru utilizare la inscrierea in 2 expeditii Set Sail (ex. Cyclades, Catamaran Training etc)
✔️ reducere cost participare evenimente BBQ Point
✔️ programe speciale de sailing (ex. Sailing 99, porti deschise)
✔️ acces la programul de contorizare mile marine si "Online Logbook"
✔️ 10% reducere produse Musto
✔️ acces la biblioteca SetSail - peste 50 de titluri - carti de specialitate, carti de aventuri pe mare etc.
✔️ consiliere gratuita inchiriere barci worldwide
✔️ card de membru Set Sail Skippers Pass
✔️ invitatii gratuite la expozitiile de yachting din Romania 


Alumni Set Sail care doresc sa participe constant la programul Set Sail Experience pot solicita un card Skipper Pass prin email la office@setsail.ro.