Expeditia scoala Cyclades XXI

Expeditia scoala traditionala SetSail "Cyclades" reprezinta primul pas pentru acomodarea cu navigatia de charter.

Organizata primavara si toamna, la inceputul si sfarsitul sezonului, expeditia a implinit 10 ani de organizare neîntreruptă și a ajuns la editia XXI!


ACTUALIZARE SITUATIE CORONAVIRUS:

Toate avansurile se transforma in vouchere valorice + bonus asfel:
- avans 1450 ron + un bonus de 250 RON = 1700 ron
- avans early booking 950 RON + bonus 500 RON = 1450 ron
- avansurile pentru barci + bonus 500 ron

 

Vouchere sunt generale si se pot folosi la oricare din expeditiile SetSail de peste hotare [si care nu se contramandeaza din motive de forta majora]. Voucherele au termen de valabilitate nelimitat.

In ceea ce priveste zborurile, RYANAIR si AGEAN au anuntat deocamdata reprogramarea gratuita. Datele de reprogramare recomandate pentru Cyclades XXI - 23 octombrie zbor Bucuresti - Atena / 31 octombrie zbor Atena - Bucuresti.

Atentie! La Ryanair se taxeaza "diferenta de fair" iar daca pretul pentru toamna nu e redus vi se va cere o diferenta - actualmente 60 eur.

 
 
DESCRIERE
 

SetSail propune absolventilor sai o memorabila expeditie scoala in insulele grecesti in care isi vor exersa calitatile de skipper si vor avea experienta unei saptamani de charter, atat cu distractie cat si responsabilitati.

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.   

Scopul acestei expeditii este ca in urmatorul sezon, cursantii sa-si organizeze alaturi de familie si prieteni propria vacanta de sailing in Grecia. 

Pretul este 1.450 RON + 450 EUR plati directe in marina - FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, aprovizionare de 500 euro/barca provizii - alimente si bauturi, cleaning ambarcatiune.
Inscrierea pana la data de 31 decembrie 2019 - discount din pret 500 RON/pers.
Biletul de avion se va achizitiona separat. In cazul companiei Rynair pretul biletelor pornesc de la 50 euro. 

NIVEL:
Incepator
 
LOCURI DISPONIBILE:
Da [
detalii aici...]