Expeditia scoala Cyclades XXII

Expeditia scoala traditionala SetSail "Cyclades" reprezinta primul pas pentru acomodarea cu navigatia de charter.

Organizata primavara si toamna, la inceputul si sfarsitul sezonului, expeditia a implinit 10 ani de organizare și a ajuns la editia XXII!


DESCRIERE
 

SetSail propune absolventilor sai o memorabila expeditie scoala in insulele grecesti in care isi vor exersa calitatile de skipper si vor avea experienta unei saptamani de charter, atat cu distractie cat si responsabilitati.

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.   

Scopul acestei expeditii este ca in urmatorul sezon, cursantii sa-si organizeze alaturi de familie si prieteni propria vacanta de sailing in Grecia. 

Particularitati COVID19:

- reducere generala de pret corespunzatoare testului Covid19 - 350 RON

- transformarea sumelor achitate in voucher fara data de expirare valabil la oricare din expeditiile din Grecia SetSail pentru una dintre cele 2 situatii:

                1. Existenta unui test Covid19 POZITIV care duce la imposibilitatea participarii persoanei in cauza si persoanei apropiate (in cazul inscrierii in grup)

                2. Introducerea unei conditii de carantinare la sosirea in Grecia sau la intoarcerea in Romaniei, fapt ce ar duce la anularea expeditiei din conditii obiective

                         Atentie! Neobtinerea in timp util a testului Covid19 necesar intrarii in Grecia nu justifica transformarea sumelor voucher, ele pierzandu-se. 

Pretul este 1.100 RON [1.450 RON - 350 RON pretul testului COVID19] + 450 eur costuri directe in marina - FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, aprovizionare de 500 euro/barca provizii - alimente si bauturi, cleaning initial si final ambarcatiune, asternuturi si prosoape, 4 evenimente sociale: Cina la Mike in insula Poros - meniu de mancare, Bucket Aperol Spritz drinks la Hydra Sunset, Meniu food Lambchops Breakfast, Meniu food Homecoming Dinner Atena 

Biletul de avion se va achizitiona separat. Recomandam in contextul Covid19 transportul rutier cu microbuze 8+1, pentru care costul de persoana este aproximativ 100 eur, sau masini personale.

NIVEL:
Incepator
 
FORMULAR DE INSCRIERE:
https://forms.gle/xNyhQgtG34kDY35K9
 
LOCURI DISPONIBILE:
Da
 
 

VEZI AICI PROGRAMUL EXPEDITIEI CYCLADES

14/15 MAI - 22 MAI 2021

Citeste mai mult ...

Diferite tipuri de manevre ce vor fi experimentate de participanti in cadrul expeditiei Cyclades.

Citeste mai mult ...

Zboruri recomandate. Transport aeroport - marina.

Citeste mai mult ...

Life abord the yacht for a week.

Citeste mai mult ...

Imbinam studiul navigatiei cu distractia.

Citeste mai mult ...

Echipament recomandat pentru expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Intrebari frecvente ale participantilor la expeditia Cyclades.

Citeste mai mult ...

Jurnale de bord ale expeditiilor trecute.

Citeste mai mult ...

Programul pentru Veteranii Cyclades. 

Citeste mai mult ...

Participare barci prietene in expeditiile SetSail.

Citeste mai mult ...

Feedback-ul participantilor la Expeditiile Scoala Cyclades.

Citeste mai mult ...

Modalitatea de înscriere si plăți.

Citeste mai mult ...