Sailing la Marea Neagră 99 ron/pers

PREMIERĂ ABSOLUTĂ: 99 RON/PERS Ieșire cu velierul o jumătate de zi pe mare. Luni - Vineri, orar plecări zilnice 10.00 și 17.00


PREMIERÄ‚ ABSOLUTÄ‚: 99 RON/PERS

Ieșire cu velierul o jumătate de zi pe mare.

Luni - Vineri, orar plecări zilnice 10.00 și 17.00

Pasiune: un program inspirat din pasiunea voastră pentru navigaÈ›ia cu vele. Am primit numeroase întrebări: Când mai ieÈ™im pe mare? Ce trebuie sa fac să închiriez un velier? Cu cine vorbesc? Dar il voi conduce eu? Pot sta eu la timonă? Acum e un răspuns simplu. Da. In fiecare zi a săptămânii de luni pana vineri. Plecări de zi si de seară. 99 ron/pers.

Libertate: un produs fără constrângeri. Fără număr minim de persoane. Fără costuri ascunse. Fără garanÈ›ie È™i fără plată carburant. Fără telefoane de rezervare si fără obligaÈ›ia confirmarilor. Se pleacă si cu 1 (una) persoane. O singură condiÈ›ie: să fii prezent pe ponton cu minim 1 minut înainte de ora de plecare.

Predictibilitate: vei ieÈ™i cu velierul. ÎÈ›i garantam asta. Daca de luni pana vineri inainte de 10.00 sau înainte de 17.00 esti pe ponton, vei ieÈ™i la timona velierului. Sigur vom avea barcă liberă. Sigur vom avea instructor liber sa iasă cu tine. Chiar si dacă eÈ™ti singur sau intr-un grup de 10. Te poti trezi la 9 dimineaÈ›a in Vamă si la 9.45 sa ajungi pe ponton, gata de plecare. Cât iti bei cafeaua ridicăm ancora...pardon dăm mola la mooring.

Experiență: acumulezi mile marine sub chilă. Vânt mai slab sau mai puternic, soare sau nori, poate ploaie sau valuri maricele. Daca vântul nu depășeÈ™te 20 kn ieÈ™im in larg. Vei avea o zi la mare altfel. Iar priceperea ta ca skipper se dezvoltă considerabil. Curând vei ieÈ™i doar cu prietenii sau familia pe Marea Neagră sau in Grecia fără emoÈ›ii.

Friends & Fun: "soÈ›ia mea vrea sa vadă si ea cum e cu barca", "am niÈ™te prieteni care sunt curiosi", "vor niste amici sa urmeze cursul dar nu au iesit niciodata in larg". Păi..hai! E simplu acum. Inainte de 10.00 sau inainte de 17.00 sa fiti pe ponton. In Limanu sau in Mangalia. Atât de simplu. Și...Toate Pânzele Sus!

Vă așteptăm la bord!

Echipa SetSail