Expeditie nautica: Balcik - End of Summer

End of Summer: Expeditie nautica la Balcic - 100 mile marine navigate - un oras superb la malul marii: Balcik. Inscrieri si info: Andreea 0727.089.043 


 

End of Summer: Balcik

Expeditie nautica ~ 100 mile marine.
SetSail va propune un final de sezon de yachting memorabil - o expeditie nautica la Balcik in perioada 29 - 30 octombrie 2016.
 
Un oras superb la Marea Neagra, la 45 mile marile de Mangalia, Balcik se bucura de o clima proprie, mediterraneana, constant cu cateva grade mai ridicata decat pe litoralul romanesc.
Adunarea va fi in marina HarborLife Limanu, in seara de vineri 28 octombrie, fiecare la ora la care scapa de la birou. Vom ciocni un pahar si vom sta la povesti marinaresti pana noaptea tarziu. Ne vom odihni apoi pe barci sau la hotel* dupa preferinta. Plecarea se va face din portul Limanu sambata dimineata la ora 9.00. 
Traseul ne va purta pe langa impresionatul cap Kaliakra pe care il vom admira de la nivelul mari, la o distanta nu mai mare de cativa zeci de metri.
Sambata noaptea ne vom distra la restaurantul "El Simpatico" din marina. (vezi galerie foto)
Duminica in jurul orei 8.00 dimineata este plecarea spre Mangalia unde se va ajunge probabil in jurul orelor 17.00-18.00.
Va invitam impreuna cu prietenii sau partenerii. Nu este o excursie rezervata exclusiv cursantilor SetSail.
 
Cost 650 ron/persoana. Pretul include skipperul, apa plata si sandvisuri pentru drum. Cazarea la bordul velierelor noastre este inclusa in pret.
 
Cazare la unul dintre hotelurile din portul Balcik costa in jurul sumei de 60 ron/pers sau 120 ron/camera. Cazarea la hotelul marinei Limanu este de 90 ron/pers sau 180 ron/camera si va rezervam locul/camera la cerere.
 
Pentru grupuri de 2 sau mai multe persoane pretul va fi de 600 ron/persoana.
 
Va asteptam cu inscrieri la adresa de email: andreea.cheroiu@gmail.com si telefon 0727.089.043 - Andreea.
 
Fair winds!