O noua serie de cursuri C/D si Sailing in Bucuresti

06 - 30 mai 2019, SetSail organizeaza cursuri pentru conducerea ambarcatiunii cu motor si vele, clasele C/D si S

Scoala de yachting SetSail va invita la sesiunea de cursuri, 06 - 30 mai 2019
 
Categoria D – Navigatie cu ambarcatiuni de agrement pâna la 24 m pe ape interioare 
Categoria C – Navigatie cu ambarcatiuni de agrement pâna la 24 m maritim în apropierea coastei pâna la 6 mile marine 
Categoria S - Manevra navei cu vele
 
Cursurile teoretice: se vor desfasura la The Ark, Bucuresti, Str. Uranus nr. 150 (zona Cosbuc), de Luni pâna Joi, între orele 18.00-21.00. Teoria dureaza patru saptamani. La sfarsitul perioadei de teorie se va da o testare in cadrul scolii cu intrebari pe modelul celor de la ANR. Examenul cu ANR-ul va putea fi programat dupa perioada de practica. 
 
Materii curs: navigatie, marinarie, constructia navei, manevra navei cu vele si motor, motoare si instalatii, vitalitatea navei, proceduri de salvare, comunicatii radio, meteorologie, prim ajutor pe mare, CORLEG si RND. 
 
Practica: se va efectua pe yacht-uri cu vele de intre 7 - 12 metri si se va face in 2 etape. O etapa de 24 de ore pe yacht, navigatia de zi si de noapte pe Marea Neagra. Cursantii însotiti de instructorul skipper vor experimenta conditiile reale ale unei expeditii nautice. A doua etapa va fi un antrenament intensiv in marina unde se vor exersa manevre de plecare de la cheu, acostare, jaloane, manevra de om la apa. 
 
Contravaloarea cursurilor este: 500 euro+TVA. Pentru posesorii de brevet de conducator de ambarcatiuni cu motor, care doresc sa urmeze cursul de manevra navei cu vele, contravaloarea cursului este de 300 euro+TVA. 
 
Pentru grupuri formate din doua persoane se ofera un discount de 5%.
Grupurile formate din trei sau mai multe persoane primesc o reducere de 10%. 
 
 
Inscrierile se fac prin completarea  FORMULAR INSCRIERE  sau prin email la office@setsail.ro.