Expeditia Cyclades XV

1 loc disponibil

O flota de 7 yachturi, fiecare cu un echipaj de 8 persoane + 1 instructor = 1 saptamana de navigatie intensiva pentru absolventii SetSail. 


Expeditia Cyclades XV

 

DESCRIERE

7 zile, 7 yachturi, fiecare cu un echipaj de 8 skipperi si instructor = 1 saptamana de navigatie intensiva pentru absolventii SetSail.   

SetSail propune absolventilor sai un al 8-lea an memorabil de sailing in Grecia. Deschiderea si inchiderea sezonului de yachting 2017 se vor face cu o flota romaneasca in insulele grecesti.

Flota va avea in componenta 7 yachturi, cu 4 cabine, si inca 2 yachturi cu skipperi cursanti SetSail ce revin in Cyclades de data aceasta skipperi pentru prietenii lor. Fiecare ambarcatiune scoala va avea un echipaj format din absolventi ai scolii SetSail ce vor naviga sub supravegherea unui instructor.   

Pe rand, fiecare dintre membrii echipajului va indeplini rolul de skipper si isi va conduce echipajul in respectiva etapa a calatoriei.  

Pe fiecare din ambarcatiuni va fi si un instructor SetSail care va avea rol DOAR de consultant si supraveghetor. Sarcinile de la bordul ambarcatiunii vor fi rezolvate de catre echipaj.  

Intrucat aceast charter are un caracter mai mult intructiv decat recreativ, mentionam ca participarea este permisa doar absolventilor (sau presoanelor foarte pasionate de sailing), fara persoane insotitoare. 

Cei care au prieteni, impatimiti ai yachtingului, si doresc sa participe la aceasta excursie, vor putea sa se inscrie daca urmeaza cursurile scolii pentru categoriile C + D in perioada premergatoare expeditiei. 

Pretul este de 650 euro/persoana FARA BILET DE AVION si include: inchiriere ambarcatiune, instructor, provizii - alimente si bauturi, taxe.

Biletul de avion se va achizitiona separat. In cazul companiei Rynair pretul biletelor pornesc de la 35 euro. Sosirea poate fi de vineri pana sambata seara. Barcile pleaca din marina cel mai tarziu la ora 23.00 Sambata si revin la orele 16.00 Vineri. Intoarcerea in Romania poate fi vineri seara (avion nu mai devreme de ora 19.00) sau sambata - noaptea se va petrece pe yachturi, in marina. 

De la momentul inscrierii pe site veti fi contactati in vederea achitarii unui avans de 300 euro in vederea rezervarii ambarcatiunilor. Acest avans se pierde in cazul in care renuntati cu mai putin de 30 zile de data stabilita.

Inscrierea prin email la office@setsail.ro

 

LOCURI DISPONIBILE: 01

Early skippers bonus: Inregistrarea si plata avansului pana la 31 decembrie 2016 - 10% discount

VIDEO CYCLADES

O filmare superba in Cyclades realizata de AerialMedia.ro

http://www.youtube.com/watch?v=D9LZo8G00Q0

 

Yacht 1 - Yacht 7 

Skippers Sorin Drugan, Florin Olteanu, Ionut Giusca, Catalin Homeag, Oleg Margina, Alin Copindeanu, Ovidiu Drugan